От щаба на Антъни Джошуа изглежда са преосмисли възможностите за следващия бой

...
От щаба на Антъни Джошуа изглежда са преосмисли възможностите за следващия бой
Коментари Харесай

Джошуа най-после ще се бие с Кубрат Пулев, разбра се времето и мястото

От щаба на  Антъни Джошуа  изглежда са премисли опциите за идващия пердах на британеца. След като мениджърът на боксьора Еди Хърн, изрично отхвърляше опция за дуел с  Кубрат Пулев , обстановката е претърпяла поврат и към този момент това е измежду цели на Ей Джей. Това стана ясно след изявления на двамата.
" Цяла година се удрям отвън родината и към този момент ме е налегнала носталгията. Искам да развеселявам почитателите си в Лондон, видя се, че те доста ми оказват помощ и ми е по-трудно без поддръжката им. Да защитя трофеите си пред моята аудитория ще е мега преживяване. Най-прекрасното би било да го сторя против различен британец, само че няма по какъв начин да стане. Вървим по реда на наложителните отбрани и идващият ми конкурент се знае. Веднага стартирам работа, тъй като в края на март би трябвало да се организира този мач ", съобщи Джошуа пред The Sun.
Пулев пък насочи сериозна закана на Джошуа след успеха му (какво сподели - четете в тази статия)
Кобрата е наложителен кандидат на IBF и е по-вероятно точно той да се качи на кръга против британеца, защото другия наложителен кандидат на WBO Олександър Усик е клиент на Еди Хърн. Желанието и на двамата е той да натрупа в допълнение опит в тежка категория, откакто до момента се биеше в полутежка, където по този начин и не позволи загуба.
Кога и къде ще е дълго чаканият огромен мач, прочетете в Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР